5 alimente care te scapă de toxine și metalele grele din corp. Trebuie consumate în 24 de ore

Vrând, nevrând, suntem supuși unui atac de substanțe otrăvitoare, printre care sunt și metalele grele: mercur, cadmiu, arsenic, plumb, cupru, aluminiu, nichel. Aceste metale grele ajung în organism ca urmare a poluării aerului, a substanțelor chimice pulverizate prin nanotehnologie pe aproape toate produsele industriale, din cauza antibioticelor, pesticidelor, produselor de curățat și lista poate continua. 

"Prin urmare, cei mai mulți avem în corp substanțe chimice adânc îngropate, ce sunt extrem de periculoase.

Tot cumulul de metale grele din organism reduce capacitatea cerebrală, distrug ficatul și sistemul nervos central, precum și alte zone vitale ale corpului. Iar, ce este mai rău, atrag bacteriile, virușii, hrănesc dezvoltarea celulelor tumorale și pot cauza probleme de sănătate grave. Se vorbește și de faptul că, factorii ce declanșează boala Alzheimer sunt tocmai aceste depuneri în timp de metale grele în organism.", ne avertizează biologul Lavinia Bratu. 

Din fericire, există alimente care, consumate zilnic, ajută corpul să se elibereze de aceste depozite, ce pot aduce oricând un dezastru stării de bine.

"Cele 5 alimente vindecătoare sunt:

Afinele de pădure – cel mai bun remediu pentru inversarea bolii Alzheimer este consumul unei căni de afine, zilnic. Aport de nutrienți, antioxidanți și regenerarea locurilor de unde se eliberează depozitele de metale grele;

Algele roșii dulse – au capacitatea de a se lega de metalele grele, în special de mercur și nu-și mai desfac legăturile  până la eliminarea lui din organism. Două linguri de fulgi de alge pe zi pot aduce eliberarea corpului în timp de depozitele cu metale grele;

Coriandru – pe lângă un aport excelent de fier natural, are proprietatea de a ține paraziții intestinali departe și de a elibera corpul de toxine. O lingură pe zi, peste mâncare sau adăugate în shake, iată ce simplu poate fi!

Citește și Dormitul cu părul ud poate provoca 7 afecțiuni diferite

Spirulina – extrage metalele grele din ficat, sistemul nervos central și absoarbe metalele grele absorbite din sucul de orz verde. Întotdeauna orzul verde se administrează împreună cu spirulina!

Sucul de orz verde – extrage metalele grele de la nivelul tubului digestiv și sistemului reproducător.

Pentru un efect optim, toate cele cinci ingrediente ar trebui să facă parte din dietă, în intervalul de 24 de ore. Dacă nu putem chiar toate, măcar 2-3 să fie zilnic în program și perioada în care parcurgem acest proces de detoxifiere să dureze minim 3 luni, optim 6 luni.", scrie Lavinia Bratu pe blogul ei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel