Antrenorul Mircea Rednic, confirmat cu COVID-19 

DCMedical Team |
Data publicării:
Foto: Wikipedia.org
Foto: Wikipedia.org

Antrenorul Mircea Rednic, de 58 de ani, a fost confirmat cu COVID-19. El va petrece în izolare următoarele două săptămâni.

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani a fost confirmat cu COVID-19, astfel că el și alți doi oameni din stafful FC Viitorul vor sta în izolare următoarele două săptămâni. Informaţia a fost furnizată chiar de clubul lui Gheorghe Hagi, printr-un comunicat de presă.
„În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marţi de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda sunt, din păcate, pozitive! Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online şedinţele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alţi doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel şi Cristian Sava. 
*Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marţi, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic şi administrativ sunt negative!", transmite clubul FC Viitorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel