Consiliere psihologică pentru bolnavii de cancer. Dr Mircea Dediu: și o bună asistentă, un medic poate să contribuie foarte consistent

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Bolnav
Bolnav

Doctorul Mircea Dediu spune că bolnavii de cancer primesc consiliere psihologică la Centrul Oncologic Sanador, unde acesta este șeful secției de Oncologie Medicală.

Bolnavii de cancer tratați la Centrul Oncologic Sanador din București primesc și consiliere psihologică. Doctorul Mircea Dediu, medic primar și șeful secției de Oncologie Medicală de la Centrul Oncologic Sanador, spune că pacienții oncologici se bucură și de consiliere psihologică.

Sanador

”Avem personal specializat, psiholog specializat care se ocupă de aspectele conexe ale tratamentului. Nu mai puțin adevărat este că toată echipa medicală contribuie la susținerea din punct de vedere afectiv a pacientului pentru că oricât de pregătit este un psiholog eu cred că, deopotrivă, și o bună asistentă, un medic sau un coleg poate să contribuie în mod foarte consistent la suportul afectiv și psihologic.

Pe de altă parte, avem și personal specializat pe acest aspect particular”, a precizat medicul Mircea Dediu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel