Consiliere psihologică pentru bolnavii de cancer. Dr Mircea Dediu: și o bună asistentă, un medic poate să contribuie foarte consistent

Florina Pop / 31 Martie 2021 / 13:17
EXCLUSIV
Bolnav
Bolnav

Doctorul Mircea Dediu spune că bolnavii de cancer primesc consiliere psihologică la Centrul Oncologic Sanador, unde acesta este șeful secției de Oncologie Medicală.

Bolnavii de cancer tratați la Centrul Oncologic Sanador din București primesc și consiliere psihologică. Doctorul Mircea Dediu, medic primar și șeful secției de Oncologie Medicală de la Centrul Oncologic Sanador, spune că pacienții oncologici se bucură și de consiliere psihologică.

Sanador

”Avem personal specializat, psiholog specializat care se ocupă de aspectele conexe ale tratamentului. Nu mai puțin adevărat este că toată echipa medicală contribuie la susținerea din punct de vedere afectiv a pacientului pentru că oricât de pregătit este un psiholog eu cred că, deopotrivă, și o bună asistentă, un medic sau un coleg poate să contribuie în mod foarte consistent la suportul afectiv și psihologic.

Pe de altă parte, avem și personal specializat pe acest aspect particular”, a precizat medicul Mircea Dediu.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy