Echipa de prorectori de la UMF Carol Davila, validată

UMF Carol Davila
UMF Carol Davila

Echipa de prorectori de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila a fost validată astăzi de Senatul UMF.

Senatul Universitar a validat astăzi, 9 martie 2020, echipa de prorectori cu care Prof. Dr. Viorel Jinga își va începe primul mandat în funcția de Rector al celei mai prestigioase instituții de învățământ medical din România.

Astfel, poziția de Prorector cu probleme de învățământ universitar de licență și de master va fi deținută de către Prof. Dr. Ecaterina Ionescu, cea de Prorector pentru strategie instituțională, evaluare academică și calitate de către Conf. Dr. Florentina Furtunescu, cea de Prorector pentru cooperare europeană și internațională de către Prof. Dr. Bogdan Popescu, cea de Prorector cu probleme de învățământ postuniversitar de către Prof. Dr. Cătălina Poiană, cea de Prorector cu probleme de cercetare științifică de către Prof. Dr. Simona Ruță, iar cea de Prorector cu probleme studențești va fi deținută de către Conf. Dr. Silviu Pițuru.

Noul Rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, Prof. Dr. Viorel Jinga a precizat că „Universitatea noastră va continua drumul performanței pe care au presărat lauri înaintași reputati. Am convingerea că prin accelerarea investițiilor în personal, infrastructură și tehnologii, vom construi împreună cea mai reprezentativă Universitate de Medicină și Farmacie din regiune. Astfel, ne vom alinia cu succes noilor tendințe europene și mondiale în tot ceea ce înseamnă performanță în cercetarea științifică medicală și concomitent educație medicală continuă fără de care un student, un medic sau un cadru didactic nu se va putea integra și performa, în acest deceniu în care tehnologia și digitalizarea vor schimba fața domeniului medico-farmaceutic".

„Într-o ierarhie a valorilor nu te poți poziționa fără muncă, perseverență și abnegație și cred că , în decursul celor aproape 17 decenii de existență, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București a demonstrat, prin personalitățile sale emblematice, că își merită locul pe harta mondială a medicinei, fiind prezentă continuu în topuri de prestigiu ale cercetării științifice medicale. Sunt convins că acul busolei performanței academice al Universității noastre va fi înclinat mereu către vârful acestei ierarhii și am deplina convingere că noua echipă managerială condusă de către distinsul profesor Viorel Jinga va avea abilitatea și iscusința necesare unei ascensiuni continue în vasta arie a tot ceea ce înțelegem și numim arta medicinei" a declarat Acad. Ioanel Sinescu, Rector al UMF „Carol Davila" (fostul rector al UMF în perioada 2012-2020).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2023 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0