Exerciții fizice. Calorii arse, făcând lucruri obișnuite prin casă sau stând la televizor

Angela Sabău |
Data publicării:
Exercițiile fizice
Exercițiile fizice

Exercițiile fizice sunt foarte importante pentru sănătate. În lipsa timpului pentru sală, iată câteva trucuri pentru a arde calorii stând la televizor sau pe scaun.

Când vine vorba despre mișcare, cei mai mulți dintre noi ne plângem de lipsa timpului și de programul încărcat. Mereu în căutare de soluții pentru ardere a unor calorii, specialiștii citați de medicalxpress.com ne învață câteva mici trucuri.

Ori de câte ori sunteți blocați pe o linie lungă, ridicați picioarele pentru a munci musculatura piciorului și a gambei. Pur și simplu, ridicați atât călcâiele de pe sol și rotiți-vă până la vârfuri. Țineți apăsat timp de cinci secunde și apoi rotiți înapoi. Consiliul american privind exercițiile sugerează alternarea între rulări lente și rapide pentru a ajunge la toate fibrele musculare.

Exerciții, oriunde

Exercițiile izometrice sunt o altă opțiune și nimeni nu va putea să spună ce faci. Contractați câte o grupă musculară pe rând, până le contractați pe toate. Începeți cu gambele și lucrați până la coapse și fese. Apoi faceți abdomenul, piciorul, bicepsul și tricepsul.

Pentru a contracta, strângeți și țineți fiecare grupare musculară timp de 30 de secunde înainte de a trece la următorul grup. Aceste contracții sunt ușor de făcut dacă stați într-un autobuz sau tren sau chiar când vă plimbați cu liftul la birou.

Asigurați-vă că vă spălați dinții chiar mai eficient, făcând genuflexiuni.

Pentru a adăuga o componentă de fitness la vizionarea televizorului, stați pe o minge de stabiltate în loc de canapea. Veți lucra la mușchii de bază și vă veți îmbunătăți poziția doar stând pe ea. Păstrați greutăți mici de mână în apropiere și apucați-le pentru seturi de exerciții ale corpului superior în timpul reclamei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel