Exerciții fizice. Calorii arse, făcând lucruri obișnuite prin casă sau stând la televizor

Angela Sabău / 27 mai 2019 / 23:54
Exercițiile fizice au efect diferit în funcție de momentul din zi în care sunt făcute
Exercițiile fizice au efect diferit în funcție de momentul din zi în care sunt făcute

Exercițiile fizice sunt foarte importante pentru sănătate. În lipsa timpului pentru sală, iată câteva trucuri pentru a arde calorii stând la televizor sau pe scaun.

Când vine vorba despre mișcare, cei mai mulți dintre noi ne plângem de lipsa timpului și de programul încărcat. Mereu în căutare de soluții pentru ardere a unor calorii, specialiștii citați de medicalxpress.com ne învață câteva mici trucuri.

Ori de câte ori sunteți blocați pe o linie lungă, ridicați picioarele pentru a munci musculatura piciorului și a gambei. Pur și simplu, ridicați atât călcâiele de pe sol și rotiți-vă până la vârfuri. Țineți apăsat timp de cinci secunde și apoi rotiți înapoi. Consiliul american privind exercițiile sugerează alternarea între rulări lente și rapide pentru a ajunge la toate fibrele musculare.

Exerciții, oriunde

Exercițiile izometrice sunt o altă opțiune și nimeni nu va putea să spună ce faci. Contractați câte o grupă musculară pe rând, până le contractați pe toate. Începeți cu gambele și lucrați până la coapse și fese. Apoi faceți abdomenul, piciorul, bicepsul și tricepsul.

Pentru a contracta, strângeți și țineți fiecare grupare musculară timp de 30 de secunde înainte de a trece la următorul grup. Aceste contracții sunt ușor de făcut dacă stați într-un autobuz sau tren sau chiar când vă plimbați cu liftul la birou.

Asigurați-vă că vă spălați dinții chiar mai eficient, făcând genuflexiuni.

Pentru a adăuga o componentă de fitness la vizionarea televizorului, stați pe o minge de stabiltate în loc de canapea. Veți lucra la mușchii de bază și vă veți îmbunătăți poziția doar stând pe ea. Păstrați greutăți mici de mână în apropiere și apucați-le pentru seturi de exerciții ale corpului superior în timpul reclamei.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27