Horoscop 23 august. Zodia care are mari șanse să reușească tot ce și-a propus

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop 23 august. Azi, Soarele iese din Leu și intră în semnul Fecioarei. Berbecii se vor concentra mai mult pe muncă, Balanțele vor amâna să ia decizii.

Horoscop 23 august. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - Focusul se duce pe zona muncii. Vei simți încă din primele ore ale zilei nevoia de a fi mult mai organizat și practic.

Taur - Nevoia de a te exprima va crește. Nu contează în ce mod o vei face face, ci contează să fii mult mai prezent ca zilele trecute.

Fecioară - Soarele vine să le dea putere lui Mercur și Marte. Cu toate trei în semnul tău, ai mai multe șanse să reușești ce ți-ai propus.

Balanță - Nu vei fi foarte sigur și vei amâna orice decizie. Încerci să stai cât mai departe de haos, gălăgie și proiecte complicate.

Scorpion - Începi săptămâna cu încredere în forțele proprii, fapt ce te va ajuta să strângi în jurul tău oamenii care să te susțină.

Săgetător - Te dezveți greu de obiceiurile dăunătoare. Intrarea Soarelui în zona carierei îți va arăta ce funcționează și ce nu la tine.

Capricorn - Prima zi a săptămânii se va simți precum ieșirea din beznă. Parcă vezi cu alți ochi munca și alte treburi de care te vei ocupa.

Vărsător - Astrele îți recomandă să nu insiști acolo unde nu iese din prima. Nu este una din acele zile în care să nu renunți deloc.

Întreg horoscopul îl puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel