Horoscop 29 mai. Zodia care nu trebuie să-și facă azi planuri serioase

DCMedical Team |
Data publicării:
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay

Horoscop 29 mai. Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că azi ne-am putea simți mai confuzi sau neliniștiți deoarece Mercur a intrat de azi în semnul Gemenilor.

Berbec - Neînțelegerile apărute astăzi nu sunt grave, sunt menite să îți arate că nu poți controla chiar totul și că trebuie să devii mai flexibil.

Taur - Vei băga mâna în buzunar mai des decât te-ai aștepta și nu neapărat din cauza ta. Dar dacă alegi să nu te grăbești în a lua decizii, vei risca mult mai puțin.

Gemeni - Cum Mercur se pregătește să retrogradeze în semnul tău, vei avea tendința de a fi foarte neîndemânatic și să încurci și viețile celor apropiați.

Leu - Astăzi îți vei da seama că prietenii tăi sunt foarte diferiți și că nu poți împăca și capra și varza, oricât de mult te-ai strădui. Poate nici nu trebuie.

Fecioară - Vei observa că nu te poți detașa de problemele de la serviciu. Te vei gândi prea des la ele, deși ai atâtea planuri pentru tine sau pentru familie.

Vărsător - Astrele îți recomandă să nu îți faci planuri serioase pentru astăzi. Vor apărea amânări, anulări, propuneri noi. Așa că trăiește clipa!

Restul previziunilor pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel