Jada Pinkett-Smith suferă de o boală autoimună gravă. Soția lui Will Smith a chelit complet

Angela Sabău |
Data publicării:
Jada Pinkett-Smith
Jada Pinkett-Smith

Jada Pinkett-Smith este de nerecunocut. Soția lui Will Smith suferă de o afecțiune gravă.

Jada Pinkett-Smith, în vârstă de 50 de ani a șocat pe toată lumea cu ultima apariție. Soția lui Will Smith a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare complet cheală. Actrița a mărturisit că suferă de o boală autoimună numită alopecie,  care se manifestă prin pierderea podoabei capilare. Vedeta se luptă de doi ani cu afecțiunea care i-a schimbat viața complet.

"Acum, în acest moment, nu pot decât să râd. Adică, știți cu toții că m-am luptat cu alopecia și dintr-o dată, într-o zi - uitați-vă la această linie de aici - uitați-vă la asta", a spus ea în timp ce își atingea scalpul. "Și așa, pur și simplu a apărut așa.

"Acum, acest lucru va fi un pic mai greu de ascuns pentru mine, așa că m-am gândit să îl împărtășesc pentru ca voi toți să nu vă puneți întrebări", a continuat Pinkett Smith. 

Jade Pinkett-Smith a ținut să le vorbească fanilor despre afecțiunea sa pentru a nu se se înțelege că s-a operat pe creier.

Vezi video pe Spectacola și află ce spune vedeta despre boala ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel