AVC, boli cardiovasculare: risc mai mic cu alimentația vegetariană
Alimentația vegetariană scade riscul de accident vascular cerebral, dar și cel al tuturor bolilor cardiovasculare.
Alimentația vegetariană scade riscul de accident vascular cerebral, dar și cel al tuturor bolilor cardiovasculare.
Anumite alimente pot provoca mâncărimi dacă aveți o alergie alimentară, o alergie la polen sau intoleranță la histamină.
Starea de spirit poate juca un rol extrem de important în sănătatea intestinală.
Cataracta, o afecțiune care poate duce la orbire, ar putea fi prevenită prin anumite exerciții fizice
Cercetătorii susțin că răspunsul organismului la glucoză este genetic doar 30%, iar fiecare corp reacționează diferit la alimente identice.
La ce te gândești atunci când faci o plimbare pe jos? Studiile arată că mersul poate fi o tehnică foarte bună pentru meditație.
Floricele sunt o sursă de fibre, polifenoli și sunt sățioase. Cele de la cinematograf sunt diferite de cele făcute acasă.
Un anumit tip de dietă ar putea avea consecințe grave asupra vederii. Iată ce au descoperit cercetătorii.
Simptomele hiperparatiroidismului pot fi controlate și prin dietă. Iată care sunt alimentele benefice.
Menopauza vine cu multe schimbări, una dintre ele fiind creșterea în greutate. Iată cum puteți ține kilogramele nedorite la distanță.
Consumul de mere, rozmarin sau salată pot ajuta la eliminarea mirosului de usturoi din respirație, sugerează un studiu
Un studiu a constatat că izolarea din pandemia de COVID-19 a agravat fenomenul de obezitate infantilă.
Un studiu realizat pe comunități budiste arată că dieta vegetariană scade considerabil riscul de accident vascular cerebral.
Oboseala, durerile articulare și creșterea în greutate ar putea fi simptome ale deficitului de vitamina D.
Consumată cu moderație, cafeaua ar putea aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate.