Stirile amiezii - 30 iunie. Cele mai importante informații ale zilei

Cele mai importante știri din sănătate din prima parte a zilei de 30 iunie.


Înghețata, beneficii pentru sănătate? Trei motive ca să scapi de vinovăție după ce o mănânci. CITEȘTE MAI MULTE. 

 


Pierderea vederii ar putea fi prevenită cu ajutorul unui medicament sub formă de picături în ochi. Tratamentul este eficient atunci când cauza este o ocluzie a venei retiniene. CITEȘTE MAI MULTE. 

 


Coronavirus: două persoane implicate într-un accident rutier, testate pozitiv. CITEȘTE MAI MULTE. 

 

Multe persoane se tem că se vor îngrășa dacă renunță la fumat. Fumatul crește metabolismul și când încetezi să fumezi, metabolismul revine la normal, facilitând o ușoară creștere în greutate.  CITEȘTE MAI MULTE. 

 

 

Mișcarea moderată, în timpul sarcinii, crește un compus din laptele matern care protejează sugarul de anumite boli, pe tot parcursul vieții, arată un studiu. CITEȘTE MAI MULTE. 

 


Laptele de vacă nepasteurizat sau crud poate conține gene rezistente la antimicrobiene, dacă este ținut la temperatura camerei, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din California. CITEȘTE MAI MULTE. 

 


Tânără moartă în spital după o întrerupere de sarcină. Familia acuză medicii de malpraxis. CITEȘTE MAI MULTE. 

 


Lista țărilor din „zona verde” de coronavirus, actualizată: vezi care sunt acestea. CITEȘTE MAI MULTE. 

 

 

Două studii americane, publicate luni, furnizează o descriere mai documentată decât cele anterioare în privinţa simptomelor misterioasei maladii asociate cu noul coronavirus, care a afectat cel puţin o mie de copii pe plan global, denumită sindromul inflamator multisistemic la copii (MIS-C). CITEȘTE MAI MULTE. 

 

O nouă tulpină de gripă, cu potențial de a deveni pandemie, a fost identificată în China. CITEȘTE MAI MULTE. 

 


UMF Carol Davila, printre cele mai prestigioase universități internaționale. Ce loc ocupă în TOP Shanghai.  CITEȘTE MAI MULTE

 

Medicul și profesorul Cristian Lupașcu a vorbit despre echipamentele de protecție folosite în timpul stării de urgență și stării de alertă la Chirurgie I și II din cadrul Spitalului Județean Sf. Spiridon din Iași. CITEȘTE MAI MULTE. 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel