4 remedii naturale care îți vor face tenul perfect

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
 Aspectul tenului rămâne tânăr         Foto: pinkvilla.com
Aspectul tenului rămâne tânăr Foto: pinkvilla.com

Iată patru recomandări de la specialiști pentru un ten perfect, din ingrediente naturale pentru o mască pe care o prepari acasă.

Există mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Îngrijirea pielii, în prezent, înseamnă mai mult decât să arăți bine,înseamnă și igiena și sănătatea pielii.

Unii oameni urmează mai multe rutine de îngrijire a pielii, în timp ce sunt câțiva cărora nu le pasă prea mult de pielea lor. Dar, din păcate, din cauza poluării și a stilului de viață pe care îl ducem, îngrijirea pielii a devenit necesară.

Iată câteva sfaturi de la specialiști și ingrediente naturale de îngrijire a pielii pentru a obține o piele moale, suplă și strălucitoare.

Ulei de cocos și mentă:

Uleiul de cocos nu numai că îți hidratează pielea, dar acționează și ca un scut antibacterian și previne îmbătrânirea prematură. Se încălzește 1 lingură de ulei de cocos și se amestecă câteva picături de ulei de mentă. Amesteca ambele uleiuri si aplica-l pe fata si maseaza-l bine. Spălați-l cu apă a doua zi dimineața. Faceți acest lucru de două ori pe săptămână.

Ulei de migdale, miere și avocado:

Uleiul de migdale nu numai că hrănește pielea, dar îmbunătățește și tenul. Conține vitaminele E, A și B și previne blocarea porilor. Într-un castron, luați o pulpă de avocado și zdrobiți-o bine. Adăugați puțină miere și 1 lingură de ulei de migdale. Aplicați-l pe față și lăsați peste noapte. Dimineața spălați fața cu apă călduță. Faceți acest lucru o dată la două săptămâni.

Cremă cu boroline:

Dacă doriți să utilizați o cremă antiseptică, atunci trebuie să luați în considerare utilizarea borolinei. Este grozav, nu numai pentru buzele crăpate, dar funcționează grozav și pentru mâinile, genunchii și fața aspre. Curățați-vă fața și încălziți puțină cremă cu borolină și aplicați-o pe față. Lăsați-o să stea peste noapte și la trezire ștergeți crema cu un prosop umed. Faceți asta de două ori pe lună.

Apă de trandafiri cu pudră de santal și turmeric:

Indiferent dacă este o piele bronzată sau ternă, apa de trandafiri poate gestiona totul. Acționează ca un demachiant natural al feței și o ajută să arate proaspătă în același timp. Adăugați 2 lingurițe de pudră de lemn de santal și turmeric într-un castron. Apoi adăugați 1 lingură de apă de trandafiri și amestecați-o bine. Aplicați pe toată fața și dormiți. Spălați-l cu apă dimineața. Faceți acest lucru de două ori pe săptămână.

Aloe vera cu miere:

Gelul de aloe vera este un dar al naturii. Menține pielea hidratată, calmează orice inflamație și are proprietăți anti-îmbătrânire. Într-un castron, adăugați 2 linguri de gel de aloe și adăugați 1 lingură de miere. Amestecți bine si aplicați-l pe față. Lăsați să se usuce peste noapte și clătiți cu apă rece dimineața. Faceți acest lucru de două ori pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel