A murit după ce a mâncat o prăjitură de ziua națională a Australiei

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Tort  FOTO: Pixabay
Tort FOTO: Pixabay

O femeie de 60 de ani a murit după ce a mâncat o prăjitură într-un concurs organizat de ziua națională a Australiei.

Deces, prăjitură. Unei femei de 60 de ani i s-a făcut rău după ce a mâncat o prăjitură și, deși i-a fost acordat primul ajutor, a murit. Tragicul incident s-a petrecut în cadrul unui concurs de mâncat prăjituri și plăcinte organizat de ziua națională a Australiei într-un local din statul Queensland (nord-estul Australiei). Femeia a consumat un lamington, prăjitura tradiţională australiană preparată din blat de pandişpan acoperit cu ciocolată şi presărat cu nucă de cocos, scrie presa locală, citată de CNN.

Înregistrările video arată cum lumea sărbătorea, iar cei ce se ocupau de securitatea localului și de la bar s-au repezit și i-au dat primul ajutor până la sosirea paramedicilor care au dus-o la Spitalul Hervey Bay, unde a murit ulterior.
Conducerea localului a adresat condoleanțe familiei femeii decesate, pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel