Cum arată meniul ”perfect” pentru Elena Gheorghe

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Elena Gheorghe Instagram
Elena Gheorghe Instagram

Elena Gheorghe a mărturisit pentru Spectacola care sunt alimentele la care nu poate renunța, dar și ce obiceiuri nesănătoase are.

Elena Gheorghe a acceptat provocarea Spectacola de a răspunde la acele întrebări ale unui ”oracol” - caiet din copilărie. Întrebată ce înseamnă meniu ”perfect” pentru ea și cu ce vicii nesănătoase se luptă, vedeta a răspuns:

”Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu  alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina apio (îmi fac un Smoothie).
Pana în ora 14 consum doar fructe și legume, fără  grăsimi. Iar în partea a doua a zilei  mănânc somon, salate și seara o supă cremă.

(...) Nu consider ca am vicii și nu cred că mi-am dezvoltat nicio dependentă față de ceva anume. As vrea câteodată să țin cât mai  departe de ochi și suflet telefonul, dar trebuie să recunoaștem ca e rezolvarea multor probleme și fără el nu putem face absolut nimic. 

(...) Sunt o tipă sinceră, directă și nu pot deveni accesibila pentru fiecare om în parte, la prima vedere!!! Dar dacă ajungi să mă cunoști, îți vei da seama că,de fapt, nu am vrut să te atrag în mrejele mele și să mă iubești din prima… o să faci asta pe parcurs. La mine defectele sunt și calități! Deci o sa revin și o să spun că sunt sinceră! Și foarte sufletistă”.

Toate răspunsurile Elenei Gheorghe le puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel