HOROSCOP 22 iunie: Berbec, Taur, Fecioară, Săgetător, Pești. Zodii care stau prost cu comunicarea și pierd bani

Dana Lascu |
Data publicării:

HOROSCOP 22 iunie: Horoscop. Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea în semnul Gemenilor, sune astrologul Daniela Simulescu. 

HOROSCOP: Marți, 22 iunie, e o zi cu probleme de comunicare, de echilibru spiritual, unii chiar vor fi puși să repare ce au stricat alții: 

Berbec

Comunicarea va avea de suferit, mai ales dacă te vei grăbi. Încearcă să fii atent și la gesturile interlocutorului, nu doar la cuvinte.

Taur

Astrele îți recomandă să fii mult mai atent la orice cheltuială vei face. Sau la ce sume alegi să le porți cu tine în geantă.

Gemeni

Vei avea multe momente de claritate și revelații, dar nu îți vei da seama foarte repede la ce anume îți pot folosi.

Rac

Dacă vrei echilibru, încearcă să cauți o activitate spirituală. Astfel vei reuși să mai alungi din temeri și sentimentul de vină.

Leu

Multe dintre lucrurile pe care ți le-ai fi dorit înfăptuite astăzi se vor amâna sau anula. Nu poți controla chiar totul.

Fecioară

Discuțiile cu persoanele autoritare nu vor decurge bine, deci evită-le pe cât posibil. Partenerul va fi singurul care te va înțelege.

Balanță

Îți vei muta atenția în zona profesională. Restul va trece pe locul doi. Oamenii dragi se vor simți dați la o parte și nu le va conveni.

Scorpion

Este o zi nemaipomenită pentru a învăța să îți canalizezi furia într-un mod cât mai sănătos și pragmatic. Deci nu o mai nega!

Săgetător

Va trebui să repari ceea ce au stricat alții acum ceva timp. Sau să te ocupi de unele proiecte vechi mai grele.

Care e singura zodie care azi are parte de fericire, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel