Dietă & Detox
Dieta antiinflamatorie, ce alimente sunt benefice
Vinul roșu, interzis în infecția cu Candida
Slăbire: Activități care te ajută să arzi calorii, dacă nu-ți place sportul
Slăbire fără mers la sală sau orice fel de sport? Da, se poate, dacă faci anumite activități în jurul casei. Iată care:
Adepții unui cult religios, rate mai mici de cancer și de deces
Un studiu recent a găsit rate mai mici de moarte prematură și cancer la Adventiștii de ziua a șaptea, în comparație cu populația generală din SUA.
Somnolență după consumul de dulciuri, care sunt cauzele
Medicamente pentru răceală când alăptezi, cât de sigure sunt
Guma de mestecat ar putea ajuta la combaterea cariilor dentare
Consumul gumei de mestecat fără zahăr după mese poate reduce cu până la 28% incidența și creșterea cariilor dentare.
Efectele negative ale cafelei. Durerile abdominale și cum să le previi
Pericolul deficitului de vitamina B12. Cauze și simptome
Vitamina B12 joacă roluri cruciale în menținerea sănătății celulelor din sânge, a sistemului digestiv, a creierului și a sistemului nervos.
Cele trei substanțe nutritive care scad trigliceridele
Simptomele sevrajului de cofeină, mai rău decât durerile de cap
Pastilele de slăbit, primul pas spre tulburări alimentare
Obezitate: consumul băuturilor dulci, în scădere, dar încă la nivel ridicat
Mihaela Bilic despre scoici: Nu există un produs cu mai puține calorii, grăsimi și mai mult Omega 3, minerale
Scoicile pot fi o alegere sănătoasă atunci când vine vorba despre alimentația în post. Sunt bogate în vitamine de calitate și cu foarte puține grăsimi.
Suplimentele cu Omega-3 îmbunătăţesc atenţia în cazul unora dintre copiii cu ADHD
Medic nutriționist Mihaela Bilic: „mâncarea japoneză e sănătoasă”
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a făcut publice pe pagina sa de instagram câteva informații cu privire la mâncarea japoneză.
Flatulența, când este cauzată de cafea?
Efectul berii asupra progesteronului
Ciocolata, tratament pentru anemie cu deficit de fier
Iată câteva vești bune pentru iubitorii de ciocolată: fierul din ciocolată poate avea un impact pozitiv asupra anemiei.
Cum eviți sarea din bucate. Valabil pentru toată lumea, nu doar pentru cardiaci
Intoleranță la lactoză și cafeaua. Cu ce înlocuim laptele
Alimentația copilului: intoleranța la ciocolată
Alergia la vin, cum recunoști simptomele
35 de minute de exerciții fizice zilnic pot reduce riscurile de depresie
Ce se întâmplă în creier atunci când manânci zahăr
Băutorii de cafea au microbiote intestinale mai sănătoase
Diete vegetariene sau vegane, dezavantaje și risc crescut pentru anumite boli
Micul dejun și masa de prânz, cât de importante sunt pentru sănătate
3 schimbări de dietă pe care femeile peste 50 de ani ar trebui să le facă
Diferența dintre mâncatul excesiv și tulburările alimentare
Activitatea fizică după un atac de cord poate scădea riscul de deces cu 30%
Alimentele ultra-procesate, chipsurile și sucurile, pericol pentru inimă
De ce ar trebui să mănânci cina până în ora 18:00: mesele târzii cresc șansele de a dezvolta boli de inimă
Simptome severe ale intoleranței la lactoză
Simptomele severe ale intoleranței la lactoză pot fi semne ale altor probleme medicale, cum ar fi o infecție sau o boală intestinală.
Exerciții fizice: ce anume se întâmplă în organism când facem mișcare
Uleiul de pește, care este cea mai eficientă formulă de administrare
Uleiul de pește, recunsocut pentru o serie de beneficii pe care le aduce sănătății, este mai eficient atunci când este consumat în anumite condiții.
Cantitatea de calorii zilnice necesare pentru femeile peste 40 de ani
Alergarea în doze mici poate reduce riscul de deces: Studiu
Alergarea nu este bună doar pentru sănătatea și bunăstarea de zi cu zi a unei persoane, ci poate reduce riscurile unei morți precoce, au arătat noi cercetări.
Nevoia de dulce, importanța zahărului în corpul uman
Dimensiunea taliei ar putea prezice riscul de demență
Cercetătorii spun că au găsit o legătură între excesul de greutate din jurul stomacului și experimentarea atrofiei cerebrale sau a contracției creierului.
Activitatea fizică este întotdeauna bună pentru inimă?
Gustări nocturne. Ce este permis să mănânci seara
Aport ridicat de proteine, care sunt pericolele
Anxietatea: Poate dieta să aibă un efect calmant?
Alimentația corectă a copiilor în cursul programelor de chimioterapie pentru leucemia acută limfoblastică
Efectul bananelor asupra vezicii biliare
Dr Mihaela Bilic: Laptele, un super aliment. Ce beneficii pentru sănătate aduce
Balonarea, legătura cu cantitatea de sare consumată
Balonarea după mâncare are legătură cu consumul unor alimente, însă specialiștii au reușit să stabilească o legătură și cu cantitatea de sare.
Suplimente alimentare: care sunt cele mai periculoase și ce efecte secundare au
Suplimentele alimentare ascund o serie de pericole despre care cei care le consumă ar trebui să fie avertizați. Unele dintre ele pot duce chiar la deces, arată studiile.
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy
11 iul 2025, 23:51 -
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă
11 iul 2025, 14:07 -
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie
10 iul 2025, 13:52 -
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu
02 iul 2025, 13:56 -
-
Vitamina care elimină un cancer agresiv. E banală, dar mulți nu o au în corp
23 iun 2025, 16:41 -