Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații după moartea marelui artist: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa
Benone Sinulescu și soția sa

Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 84 de ani, în urma unor complicații pulmonare. 

Soția lui Benone Sinulescu este devastată de durere și spune că așteaptă chiar înaceste momente să vină firma mortuară pentru a începe procedurile dinaintea înmormântării. 

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat Elena Sinulescu pentru Impact.ro

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul în ultimele luni

În urmă cu câteva luni, Benone Sinulescu a fost internat în spital timp de 14 zile, după ce a fost găsit inconștient în propria locuință.  Inițial, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 

Citește continuarea pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel