Urmărește dezbaterea live

Știrile amiezii - 27 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:

DC Medical vă prezintă cele mai recente știri din sănătate ale zilei de 27 iulie.

Știrile amiezii - 27 iulie:

Ajută cafeaua la slăbit? Câte căni ar trebui să bem pe zi - Cafeaua ar ajuta la slăbit, susține un studiu recent efectuat pe 126 de bărbați și femei din Singapore. CITEȘTE MAI MULT.

Mitul celor 21 de zile. Cât durează să faci o schimbare în stilul de viață - Există un mit, conform căruia, ai nevoie de 21 de zile pentru a scăpa de un obicei sau pentru a-ți forma unul nou. CITEȘTE MAI MULT.

Dirijor al Filarmonicii George Enescu, răpus de COVID-19 - Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii George Enescu, s-a stins din viață luni, 27 iulie, în urma infectăii cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Virgil Musta: Persoanele nu fac toate anticorpi după COVID-19 - Medicul Virgil Musta a declarat luni, 27 iulie, după bilanțul COVID-19 de azi, că ”statistica arată foarte clar proporția dintre numărul de cazuri, cazuri severe și decese”. CITEȘTE MAI MULT.

Dr. Adrian Marinescu, SEMNAL DE ALARMĂ. Tinerii care se cred imuni în fața virusului. Cum îi păcălește corpul - Dr. Adrian Marinescu, specialist în boli infecțioase, a făcut noi declarații, luni dimineață, privind situația epidemiologică din România. CITEȘTE MAI MULT.

Bacteriile de pe aparatele din sălile de gimnastică, rezistente la antibiotice - Un studiu a descoperit că pe aparatele din sălile de sport ale universităților se află bacterii rezistente la antibiotice. CITEȘTE MAI MULT.

Atac de panică. 13 semne prin care îl recunoști - Dacă experimentezi cel puțin patru dintre aceste simptome, e posibil să te confrunți cu un atac de panică. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Radu Zamfir, TRANSPLANTUL în timpul pandemiei, la Academia de Sănătate - Dr Radu Zamfir, directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant (ANT), la Academia de Sănătate vine luni, 27 iulie, ora 11.00, la Academia de Sănătate. CITEȘTE MAI MULT.

Ludovic Orban: Discutăm posibilitatea de a impune obligativitatea purtării măștii în spațiile aglomerate - Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, cu privire la situaţia de pe litoral, că există mai multe măsuri în analiză, indicând, printre altele, obligativitatea purtării măştii şi în spaţii foarte aglomerate aflate în aer liber. CITEȘTE MAI MULT.

Cum poți verifica acasă dacă masca ta de protecție e eficientă. Două TESTE SIMPLE - În plină pandemie, când purtarea măștilor de protecție este obligatorie în spațiile închise, este important să știm cum putem verifica dacă cele pe care le avem acasă sunt într-adevăr eficiente. CITEȘTE MAI MULT.

Oamenii din trecut aveau un prag mai jos al durerii - Oamenii care au moștenit genetic un anume canal ionic de la strămoși Neanderthali ar simți durerea mai intens. CITEȘTE MAI MULT.

Fructul care hrănește bacteriile intestinale bune. Când să îl consumi - Probioticele și prebioticele sunt extrem de importante pentru sănătatea intestinală. CITEȘTE MAI MULT.

Lupta cu herpesul, un nou mod de a-l ține departe - Cercetătorii suedezi au descoperit o nouă metodă de tratare a virusurilor herpetice umane. CITEȘTE MAI MULT.

REZULTATE ADMITERE UMF. S-au publicat notele de la admiterea din București, Iași, Cluj și Târgu-Mureș - REZULTATE ADMITERE UMF. Au fost afișate rezultatele la admiterea la UMF-urile din Bucureşti, Cluj, Târgu-Mureș și Iași. CITEȘTE MAI MULT.

Testul de urină care ajută la diagnosticarea precoce a cancerului - Efectuarea unui test de urină alături de CT și RMN pentru pacienții cu mase suprarenale ar accelera diagnosticarea cancerului suprarenal și ar îmbunătăți pronosticul bolnavului. CITEȘTE MAI MULT.

Bolile de inimă: de ce e bine să dormi puțin în timpul zilei - Obiceiul de a dormi în timpul zilei ar reduce riscul de boli de inimă și de AVC, susține un nou studiu făcut de cercetătorii din Elveţia. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel