Dotări de ultimă generație, achiziționate la Spitalul de Recuperare Cluj

Clădirea Spitalului Clinic de Recuperare Cluj FOTO: Facebook CJ Cluj
Clădirea Spitalului Clinic de Recuperare Cluj FOTO: Facebook CJ Cluj

Un ecocardiograf și două ecografe sunt doar o parte din aparatura pe care reprezentanții Consiliului Județean Cluj intenționează să o achiziționeze pentru Spitalul De Recuperare din oraș.

Dotări, recuperare. Consiliul Județean Cluj achiziţionează aparaturi medicale în valoare de 2.364.750 de lei pentru Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, anunță reprezentanții CJ Cluj pe Facebook. "Anul 2019 este Anul Sănătății așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor", susține președintele CJ Cluj

Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca I se vor aloca nu mai puțin de 2.364.750 de lei pentru achiziționarea unor aparaturi și echipamente medicale de ultimă generație. Mai precis, se vor cumpăra următoarele aparate și echipamente, care vor fi date în folosința spitalului: un ecocardiograf, două ecografe, două mese de operație, trei lămpi scialitice cu led, cinci monitoare funcții vitale, patru defibrilatoare automate, un aparat de terapie unde electromagnetice, o combină frigorifică UTS și diverse echipamente pentru blocul alimentar.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27