Dr Musta: „E binevenită această relaxare. De anul trecut n-am mai avut locuri libere la ATI”

Dana Lascu / 15 mai 2021 / 14:49
 Dr. Virgil Musta
Dr. Virgil Musta

Dr Virgul Musta, Șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș Timișoara, spune că e prima dată după luni de zile când sunt locurile libere în secția sa. 

Renunțarea la mască, în aer liber, și noua relaxare a restricțiilor sunt ca lumina de la capătul tunelului și pentru medicii aflați în prima linie de luptă contra pandemiei COVID-19, recunoaște dr Virgil Musta, Șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș Timișoara, care atrage atenția că, totuși, să fim în continuare prudenți și să ne vacccinăm.

„E binevenită această regulă de relaxare, atâta timp cât nu frecventam locuri aglomerate. Dacă suntem într-o zona aglomerată e bine să avem masca la noi și să ne-o punem cât tranzităm zona respectivă. (..)

Astăzi și ieri au fost primele zile în care spitalul nostru a avut locuri libere pe secția AȚI. De anul trecut noi n-am mai fost într-o situație atât de bună. (...)

Foarte multă lume îmi spune că n-o să mă mai recunoască, pentru că s-au obișnuit cu imaginea mea cu mască. Iată că de acum încolo mă pot vedea și fără mască și să ne cunoaștem din nou” a explicat dr  Virgul Musta, la Antena3. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy