Fostul ministru al Dezvoltării Ion Ștefan, dus la spital cu elicoperul SMURD după un accident. DOSAR PENAL

Dana Lascu |
Data publicării:
Ion Ștefan. Foto: Facebook / arhiva personală
Ion Ștefan. Foto: Facebook / arhiva personală

În urma unui accident cu o automacara, Ion Ștefan, fostul ministru al Dezvoltării, a ajuns miercuri după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, fiind ulterior transportat la Spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter SMURD. În caz s-a deschis un dosar penal. 

Surse din rândul liberalilor afirmă că deputatul Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, este conștient și cooperant. Polițiștii au deschis un dosar penal în cazul accidentului suferit, miercuri după-amiaza, de deputatul PNL de Vrancea Ion Ștefan, în urma căruia acesta a suferit o fractură la gambă și fisuri la oasele faciale, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

„Astăzi, în jurul orei 14,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că un bărbat, în vârsta de 51 de ani, a fost lovit în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenționând să mute un utilaj", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel