Horoscop 2 iulie. Zodia pentru care ziua are prea puține ore la câte are de făcut

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop 2 iulie. Vărsătorii vor avea un weekend activ, iar Săgetătorii au foarte multe idei și planuri.

Horoscop 2 iulie. Previziunile astrologului DCNews, Daniela Simulescu:

Taur - Oboseala își va spune cuvântul, indiferent că vei munci puțin sau mai mult. Ai acumulat-o de mult timp și trebuie să te relaxezi.

Gemeni - Ziua are prea puține ore pentru câte ai avea tu de făcut. Vorbești la telefon întruna, te vezi cu prietenii și îi agiți pe cei din jurul tău.

Rac - Vei face tot posibilul să te concentrezi pe ce ai de făcut la serviciu. Dar pur și simplu, mintea îți va sta la cu totul și cu totul altceva.

Fecioară - Vei primi ajutor de acolo de unde nu te aștepți. Ceea ce înseamnă că ar fi bine ca și tu să îți sprijini colegii în mod necondiționat.

Săgetător - Ai foarte multe idei și planuri, dar nu îndeajuns de mulți bani să le pui în practică. Ai face bine să le prioritizezi deocamdată.

Capricorn - Ești dispus să îți asculți partenerul atunci când îți propune o investiție. Pare mai informat decât tine și mai dispus să treacă la fapte.

Vărsător - Urmează un weekend destul de activ. Dar tu nici astăzi nu vei sta locului. Nevoia de afecțiune este una destul de mare, potrivit DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel