Urmărește dezbaterea live

Mama Oanei Roman a fost externată. Primele INFORMAȚII despre starea de sănătate a Mioarei Roman

DCMedical Team |
Data publicării:
Oana și Mioara Roman. Foto: Facebook
Oana și Mioara Roman. Foto: Facebook

Necazurile se țin lanț de Oana Roman. Vedeta a fost nevoită să meargă de urgență cu mama ei la spital pentru o operație. 

Mioara Roman a fost operată de urgență seara trecută din cauza unui punct de grăsime care s-a tot mărit și s-a infectat. Oana Roman a fost cea care a anunțat pe pagina de Instagram că este la spital cu mama ei pentru o intervenție chirurgicală. 


„Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Ea a dat mai multe detalii despre suferința mamei sale despre care puteți citi pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel