Minodora, dieta drastică pe care o ține și cum a reușit să slăbească de Crăciun: „E foarte bună metoda”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Minodora. Foto: Instagram / Minodora
Minodora. Foto: Instagram / Minodora

Minodora nu a lăsat sărbătorile să îi strice silueta, mai ales după ce s-a străduit în doi ani să ajungă la greutatea dorită. Vedeta a urmat o dietă drastică inclusiv de Crăciun. 

Minodora Muntean este o cântăreață și textieră de muzică pop din România, iar pe scenă evoluează sub numele Minodora sau Minodora la Maxxim. Mai familiar publicului este repertoriul de manele abordat de cântăreață și mulți știu că Minodora s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus.

Artista a fost chiar la un pas de a îmbolnăvi grav, astfel că a recurs la o intervenție de gastric sleeve. Operația de micșorare a stomacului, ambiția și timpul i-au adus cântăreței silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

În urma acesteia, a ajuns de la 100 de kilograme să cântărească acum sub 60 de kilograme. Minodora este foarte mulțumită de felul cum arată și are mare grijă ca silueta ei să rămână la fel, notează Spectacola.ro.

Vedeta nu a lăsat nici Sărbătorile să stea în calea siluetei perfecte. De Crăciun, Minodora s-a abținut de la bunătățile tradiționale și chiar a ajuns să mai slăbească câteva kilograme. 

„Nu m-am atins de porc, de mâncarea grasă. Și, mai nou, am stat și am făcut sport.

Îmi leg niște gantere de picioare și de mâini, apoi dau și din mâini, și din picioare cu greutățile. 

E foarte bună metoda. Am reușit să slăbesc, nu să mă îngraș de Sărbătorile acestea”, a declarat Minodora în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

A slăbit 40 de kilograme în doi ani

După ce ani de zile a fost nemulțumită de greutatea sa, cântăreața spune acum că e foarte mulțumită rezultatele strădaniilor ei.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 de kg de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora, în urmă cu ceva timp.

Ce sperietură a tras și cum a determinat-o experiența aceasta să slăbească, aflați pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel