Preşedintele Sanitas îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor: „Opriți-vă domnilor și plecați acasă!”

DCMedical Team / 10 apr 2021 / 11:01
Spitalul de Ortopedie Traumatologie Foisor. Foto: Facebook / pagina spitalului
Spitalul de Ortopedie Traumatologie Foisor. Foto: Facebook / pagina spitalului

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, îi cere demisia ministrului Sănătății, după scandalul evacuării Spitalului Foișor. 

„Opriti-va !!! Asa nu se mai poate ! Domnule ministru... Pacienti, unii abia operati, mutati in miez de noapte... in Secolul 21 !? Aproape toți cei o suta de pacienti care necesitau spitalizare, sunt trimiși acasă!!

Doar 12 transferați la alte spitale?! Incerc sa inteleg cum se poate asa ceva intr-o tara membra a UE, NATO, o tara in care se presupune ca exista respect pentru pacient si drepturile sale... Sunt socat si nu inteleg cum este posibil sa asistam la astfel de scene grotesti si incredibile, care pun in situatii incredibile pacientii si personalul medical. Nu stiu cine a pregatit si coordonat o astfel de actiune. Cred ca este clar pentru toata lumea modul superficial si prost in care este gestionata aceasta criza sanitara de unii, era sa scriu oameni, vremelnic pusi in functii care le depasesc competenta si bunul simt. Sunt socat si trag un semnal de alarma in ultimul ceas. Ajunge! Solicit persoanelor cu decizie sa ia atitudine! Opriti-va domnilor si plecati acasa! Asa nu se mai poate!”, a scris Viorel Hușanu pe pagina sa de socializare.

Într-o altă postare, acesta îi cere demisia ministrului Sănătății:

„Draga Vlad,Stiu ca ai o suta de consilieri ( onorifici) dar de data asta simt ca ai nevoie de sfatul meu : DEMISIA! Un ministru ar trebui sa aibă grija de toti pacientii, de tot personalul medical iar tu nu ești capabil de nimic !”

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy