TOP gustări sănătoase înainte de culcare. Sunt ușoare și au puține calorii

FOTO pixabay
FOTO pixabay

Ce putem să ciugulim înainte de culcare? Probabil, este una dintre cele mai grele întrebări, bineînțeles, dacă ne dorim gustări sănătoase, și nu pline de calorii. 

"Ce putem să ciugulim înainte de culcare?

Obișnuiți cu multă treabă și program aglomerat, cei mai mulți dintre noi mănâncă în timpul zilei pe apucate, deși, știu, cu toții încercăm să ne reglăm obiceiurile și să acordăm meselor un loc pe care-l merită în viețile noastre, să le privim că pe momente de respiro și încetinire a activităților pe care le facem în grabă.

De aceea, seara tendința e să dăm iama în frigider și să mâncăm ce apucăm și, după ce facem asta, să mai ciugulim ceva și înainte să ne băgăm în pat, să fim siguri că foamea nu ne vă lovi mișelește când ne e somnul mai dulce.

Idei de gustări sănătoase

 

Dacă așa stau lucrurile, am câteva sugestii de alimente pe care să le „crănțăni” înainte să spui noapte bună și să stingi lumina, pentru că sunt ușoare și au puține calorii, sub 150:

1. o cană cu iaurt grecesc;

2. măr feliat cu două lingurițe de unt de arahide;

3. morcovi;

4. o banană;

5. două felii de curcan.", sunt recomandările nutriționistului Cori Grămescu. 

Citește și Ciorba, preparat dietetic și sățios. Dr. Mihaela Bilic: O să aveți surpriza să slăbiți, în loc să vă îngrășați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel