Transplant

Ministerul Sănătăţii a reacţionat la apelul disperat al unei mame a cărei fetiţă are nevoie urgentă de transplant de plămâni.

Scris de: Cătălina Burghelea       19 oct 2018 / 18:10

Prof.dr. Horaţiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, a anunţat duminică, efectuarea celui de-al patrulea transplant de cord din România din acest an. 

Scris de: Dana Lascu       15 oct 2018 / 09:13

O echipă de medici de la Spitalul clinic „Dr. C.I. Parhon” din Iaşi au efectuat o nouă intervenţie de transplant renal, cu un rinichi recoltat de la o persoană aflată în moarte cerebrală.

Scris de: Dana Lascu       05 oct 2018 / 16:50

În Registrul Național al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice sunt înscriși doar 57.000 de români, jumătate din cât ar fi nevoie ca bolnavii noștri să aibă șanse reale să-și găsească un donator compatibil. Vineri, la Centrul de Presă al Romexpo, conf. univ. dr....

Scris de: Dana Lascu       20 sep 2018 / 12:14

Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică un ordin de modificare și extindere a unor programe naționale de sănătate. Printre acestea se numără și programul de transplant de celule stem hematopoietice, pentru care Ministerul Sănătății va aloca bani pentru kiturile de testare a...

Scris de: Dana Lascu       01 sep 2018 / 09:27

anterioaraClick pentru a naviga in paginile din categoria TRANSPLANT

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27