ZODIAC: 3 zodii care nu știai că sunt EMOTIVE. Par dure, dar plâng ușor și fac crize

Dana Lascu |
Data publicării:
Lacrimi      Foto Unsplash.
Lacrimi Foto Unsplash.

ZODIAC: Ați plâns vreodată când te-a supărat cineva? Și apoi te-ai simțit rău și ai avut nevoie de simpatia oamenilor? Dacă răspunsul este da, atunci ești o persoană emotivă. Și asta nu are nicio legătură cu cât de ferm și dur poți fi. Iată 3 zodii ciudat de emotive: 

ZODIAC: Să nu faceți greșeala să credeți că oamenii emotivi sunt slabi sau incompetenți, ei doar că sunt prea sensibili. Plânsul este modul lor de a elibera emoțiile fără a răni pe altcineva.

Și de multe ori, din această cauză, sunt înțeleși greșit și catalogați ca prea slabi ca să facă față situațiilor. Cu toate acestea, realitatea este că sunt la fel de curajoși ca orice altă persoană, dar nu cred în a-și ascunde sentimentele. Dacă suferă plâng, dacă sunt supărați fac crize. 

Deci, iată trei zodii foarte emoționale: 

Leu

Un Leu este adesea catalogat ca fiind arogant, dur, perfecționist. Cu toate acestea, există și o altă latură sensibilă a caracterului lor. Ei pot fi cei mai emotivi oameni de pe pământ și știu asta. Au inima curată și bună, de regulă, și sunt ușor răniți dacă oamenii nu se țin de promisiunile lor sau dacă acțiunile lor le contrazic aceste promisiuni. Latura lor emoțională trece, adesea, nevăzută sau este văzută doar de oamenii în care au încredere deplină. 

Vărsător

Vărsătorul, la fel ca Leul, pare dus și de neînduplecat, dar de fapt în interiorul său e blând și emoțional. Îl poți cuceri cu cuvinte dulci și acțiuni pe măsură. Ei au cu ușurință încredere în oameni și sunt adesea dezamăgiți de cei din jurul lor. Își vor plânge inima rănită, dar nu în văzul lumii. Vor suferi mult și, de multe ori, vor avea nevoie de psiholog dacă sunt adânc răniți. Personalitatea și aura lor sunt atractive, iar latura emoțională este ca cireașa de pe tort.

Pești

Le place să se prefacă puternici și indiferenți de ceea ce se întâmplă în jurul lor, dar în adâncul lor sunt foarte emotivi și suferă de fiecare dată când cred că li s-a făcut sau s-a făcut o nedreptate. Sunt afectați de cele mai mici lucruri, dar nu arată niciodată că sunt răniți. Mintea lor este arma lor și sunt maeștri în a-și ascunde adevăratele sentimente. Dacă vrei să vezi latura emoțională a unui Pește, va trebui să te străduiești din greu pentru a-i câștiga încrederea, deoarece este rar să aibă încredere totală în cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel