Zodiile afectate de Venus retrograd. Ce înseamnă acest eveniment astrologic și la ce să fim atenți

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Astrologul Dc News Daniela Simulescu Spune că la fiecare 18 luni planeta Venus retrogradează. 

Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că retrogradarea planetei Venus se va petrece în semnul Capricornului, cel al stabilității, rezistenței, durabilității, oficialului. Și pe Venus retrogradă se întâmplă avem trei posibile scenarii, conform statisticii astrologice:

”1. Reapar în viaţa noastră persoane din trecutul nostru amoros sau persoane pe care le-am plăcut şi nu s-a întâmplat nimic cu ele. Vom avea impresia că s-au mai schimbat. Pe Venus retrogradă avem o nevoie de a iubi şi de a fi iubiţi. Capricornul este şi un semn al singurătăţii şi ne dăm seama că suntem singuri( chiar și dacă suntem deja într-o relație) şi cât de mult ne afectează singurătatea, apoi reapar aceşti oameni şi simţim că este cazul să le mai dăm o şansă.

Dar, atenţie mare! Dacă vă grăbiţi, nevoia aceasta doar de a iubi şi de a fi iubiţi, s-ar putea să vă păcălească, pentru că oamenii respectivi s-ar putea să fie aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Aşa că, prima recomandare este să nu vă grăbiţi, cel puţin până pe 29 ianuarie 2022, să intrați din nou într-o relație cu oamenii respectivi.

2. Puteţi cunoaşte oameni noi, care să vă inspire, să vă motiveze, să vă ambiţioneze, să fiţi mai buni şi să vă îndrăgostiţi de ei, să vă fure ochii și inima. Asta se poate întâmpla fie că sunteţi într-o relaţie, fie că sunteţi singuri. Dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în Capricorn ce testează? Relaţiile serioase, cuplurile căsătorite.. Dacă sunteți împreună de 10, 20, 30 ani, vă treziţi, dintr-o dată, că că nu mai simțiți nimic pentru partener. Şi ce vreţi să faceţi? Să divorţaţi.

Pe Venus retrogradă, vă puteți îndrăgosti de oameni pe care altă dată nu i-aţi fi văzut atât de importanţi. Sunt foarte bune idilele, relaţiile scurte. Am eu o vorbă: pe Venus retrogradă, dragostea durează trei luni. Deci, aveţi grijă. Cine apare, poate dispărea foarte repede!. Dacă persoana respectivă rămâne după 29 ianuarie 2022 în viața voastră, mai merită o șansă. Dar dacă ea a apărut şi a dispărut până atunci, trebuie să staţi să vă gândiţi de ce v-aţi îndrăgostit de ea: pentru că aveţi o nevoie nesatisfăcută”.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel