Zodiile incompatibile cu Leul. Între ei e mai mult scandal

Dana Lascu |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Iată care sunt zodiile de care Leul trebuie să fugă cât de repede și de departe poate și de ce nu se poate înțelege cu ele: 

Zodiile incompatibile cu Leul sunt: 

1. Taur 

Între Leu și Taur este doar o banală nepotrivire de caracter. Pentru început, par atât de asemănători încât pur și simplu nu pot depăși asta.

Dar ambele zodii sunt feroce, fierbinți, egoiste și impunătoare, încât vreți vrea să vă sfîșiați pentru că în mințile voastre nu poate exista decât o singură stea.

Dacă totuși vreți să încercați, fiți pregătit pentru război. Leul crede că el conduce în tot și toate, dar nimeni nu îl controlează pe Taur, care vedere roșu, la propriu și la figurat, atunci când i se impune ceva cu care nu este de acord.

Urlete, lovituri, dramă din abundență, nimic nu este interzis atunci când voi doi vă luptați. Dacă vă încumetați, vă dorim noroc ... veți avea nevoie de el, notează Astrosens.ro.

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În multe privințe, voi doi sunteți complet opuși, iar contrarii nu se atrag întotdeauna atât de perfect pe cum se crede.

Scorpionului îi place să păstreze un profil retras în timp ce Leul caută lumina reflectoarelor, iar asta devine o mare problemă atunci când Leul se apropie de prieteni pentru a discuta despre relații, în timp ce

Scorpionul dorește să păstreze toate aceste detalii doar între ei doi.

Totuși, speranță nu moare niciodată. Deși o relație este în mare parte exclusă, asta nu însemanaă că nu pot exista și una-două excepții care să confirme regula. 

Amândoi sunteți puternic impulsivi și veți munci mai mult decât majoritatea oamenilor pentru a obține ceea ce vă doriți, și e posibil să aveți succes dat fiind faptul că nu vă veți lupta niciodată pentru lumina reflectoarelor. Pentru ei, există o șansă mică, dar există. 

Care este cea de-a treia zodie care îl face pe Leu să fugă mâncând pământul, aflați pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel