Produsul banal din supermarket, pe care îl consumi zilnic și care îți poate da rezultat pozitiv la testul antidrog

Angela Sabău |
Data publicării:

Un bărbat a primit un rezultat pozitiv la testul antidrog, după ce a consumat un produs banal, cumpărat din supermarket.

Un bărbat din Marea Britanie spune că ar fi avut un rezultat pozitiv la un test antidrog care i-a fost solicitat la angajare, după ce a mâncat pâine cu semințe, printre care erau și semințe de mac.

Sora sa, Danielle Chalkley, a postat un avertisment pe Facebook pe 9 iunie, susținând că fratele ei a avut rezultate pozitive la opiu, în ciuda faptului că nu utilizează droguri și analgezice.

„Fratele meu a mers astăzi pentru un interviu de angajare și a trebuit să facă un test de droguri. A eșuat, cu opiu în sistemul său ”, a scris ea.

Explicând ce l-ar fi putut determina să obțină acest rezultat la test, ea a spus că a vizitat-o ​​cu o zi înainte și a luat cu el niște pâine care conțin semințe de mac.

Chalkley a spus că fratele ei a mâncat două felii de pâine pe 8 iunie și a planificat să mai mănânce două pe 9 iunie. „Semințele de mac l-au determinat să rateze testul la droguri. De aceea, el nu a obținut slujba ", a scris ea, adăugând că angajatorul nu credea că testul negativ al fratelui ei este rezultatul consumului de pâine.

„Nu mâncați pâine cu semințe de mac, cu două până la trei zile înainte de un test de droguri”, a avertizat ea.

Un studiu, publicat în jurnalul Therapeutic Drug Monitoring din 2010, a concluzionat că „există posibilitatea testelor fals-pozitive la droguri opiacee după ingestia alimentelor cu mac”.

De asemenea, mai arată studiul, „nu există markeri lipsiți de ambiguitate în testarea medicamentelor pentru a diferenția ingestia de alimente cu mac, de ingestia de heroină sau consumul de morfină farmaceutică”.

Healthline, un furnizor de informații medicale, a arătat că cu cât o persoană consumă mai multe semințe de mac, cu atât sunt mai mari șansele de testare pozitivă, notează The Independent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel