ZODIAC: 3 zodii INCAPABILE să mintă. Spun adevărul chiar și când le face rău

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mantrele pot fi foarte puternice. Foto: Brooke Lark / Unsplash
Mantrele pot fi foarte puternice. Foto: Brooke Lark / Unsplash

 ZODIAC: „Știi că nu mint” sau „Îți dau cuvântul meu de onoare că acesta e adevărul” – cu toții am folosit aceste expresii cel puțin o dată în viață. Dar de câte ori ne-am spus asta nouă înșine? Și de câte ori chiar a fost adevărat? Nu foarte frecvent, dacă e să fim onești. Conform astrologiei, însă, sunt 3 zodii care, în general, sunt incapabile să mintă, chiar și atunci când dezvăluirea adevărului le poate face rău. 

ZODIAC: Din când în când, mai toți spunem minciuni, chiar dacă de regulă ele sunt nevinovate. Acele mici inadvertențe, acele mici adăugiri, acele detalii pe care le-ai adăugat că așa vrei tu, sunt minciuni, chiar dacă poate sunt nevinovate. Chiar și omisiunile pot fi minciuni. Fie că este vorba despre a găsi o scuză pentru faptul că ai întârziat la serviciu sau pentru a-ți lua o zi liberă fără o notificare prealabilă, scuzele inventate atunci când nu vrei să iei parte la o întâlnire cu prietenii sau nu vrei să faci un anume lucru, cu toții ne-am refugiat în minciuni în astfel de momente. 

Cu toate acestea, există unii oameni care nu mint, cel puțin nu foarte des. Iată cele 3 zodii care nu cred în minciuni, conform astrologiei:

Leu

Leii sunt fioroși. Ei își susțin cuvintele, sunt asumați și fermi pe poziție și sunt suficient de îndrăzneți pentru a-și accepta greșelile. Pentru ei, a spune minciuni echivalează cu lipsa de respect pentru o persoană. Preferă să tacă în loc să vorbească despre ceva este incorect din punct de vedere etic. Acesta este motivul pentru care mulți oameni îi cred egoiști și indiferenți. Dar adevărul este departe de realitate. Nu își vor salva relația sau prietenia cu prețul unei minciuni.

Pești

Un Pește poate părea adesea dur și nepoliticos pentru tine, dar tot ce spun ei este adevărat sau e ceea ce cred ei că e adevărat. Nu face parte din personalitatea lor să spună minciuni doar să cucerească oamenii. Dacă îți plac, trebuie să plătești prețul de a a auzi adevărul verde spus în față aproape de fiecare dată. Nu vor cauta adăpost în minciuni și de multe ori te vor răni cu sinceritatea lor care poate fi chiar folosită ca o armă. 

Vărsător

Vărsătorii sunt oameni prin natura lor cinstiți. Ei nu vor minți, indiferent cât de rea este situația sau dacă dezvăluirea adevărului le va face rău. Ei preferă să păstreze lucrurile simple și clare. Această o calitate a lor care poate atrage oameni buni, de calitate, în viața lor, dar câteodată poate fi și o problemă. Pentru că atendința de a-i judeca pe ceilalți prin prisma lor și de multe ori renunță la prietenii pentru lucruri care în realitate sunt nesemnificative. Vărsătorii sunt oameni cu picioarele pe pământ, cu inimă bună și vor ieși mereu în față și vor spune adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel