Boala cruntă cu care se luptă celebra cântăreață Mariah Carey

DCMedical Team |
Data publicării:
Mariah Carey
Mariah Carey

Celebra Mariah Carey suferă de o boală cruntă, despre care nu a vrut niciodată să vorbească. Acum, ea spune că ani de zile a refuzat să-și accepte condiția.

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate artiste de peste hotare. Deși duce o viață la care alții doar visează, artista ascunde în spate o traumă care a marcat-o profund. Artista a avut parte de o copilărie grea, unde a simțit și gustul sărăciei. Mama ei, o cântăreață irlandeză de operă, și tatăl său, un inginer de culoare, au divorțat când ea avea doar trei ani. Ulterior, artista și-a găsit vocația, însă situația din familie nu a ajutat-o în acest caz.

La un moment dat, celebra artistă a fost chiar victima rasismului, iar sora ei nu i-a fost alături, aceasta fiind extrem de libertină, motiv pentru care a devenit mamă la doar 15 ani, era dependentă de droguri, a făcut prostituție și chiar s-a îmbolnăvit de SIDA.

La 12 ani, Mariah Carey a devenit backing vocals. Câțiva ani mai târziu, artista a fost descoperită de Tommy Mottola, cu care s-a și căsătorit. Relația dintre cei doi nu a fost una roz, motiv pentru care au divorțat după patru ani de căsnicie.

Ea a fost diagnosticată în 2001. Citește totul despre boala cruntă de care suferă Mariah Carey pe Spectacola.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel