Ce prieteni îți faci în funcție de zodie. Semnele zodiacale extrem de loiale

Adisa Codruț |
Data publicării:

Nativii unor zodii sunt prieteni foarte loiali, unii extrem de selectivi, iar alții - cam reci.

Prieteniile și zodiile:

Berbec - e extrem de direct, uneori brutal în exprimare, nu agreează lamentarea și smiorcăiala. E pus pe distracție, dă sfaturi din suflet cu condiția să nu minți.

Taurul - prieten loial, extrem de protector, asemeni unui părinte; se sacrifică pentru tine și îți e alături în momentele cele mai grele. Ești norocos dacă ai un astfel de prieten.

Racul - e extrem de selectiv cu prietenii; trebuie să aibă preocupări comune și să îi tolereze instabilitatea emoțională. 

Leul - e un prieten greu de câștigat, dar dacă intri la sufletul lui, îți rămâne alături pe viață. Țin legătura cu amicii săi, nu doar când are nevoie.

Fecioarele - sunt prieteni destul de reci deoarece sunt firi independente și nu le place sa se amestece în viața altuia. În clipele grele, te poți baza pe Fecioare.

Balanța - e un fel de psiholog al zodiacului. E acolo pentru prietenii lui, cu sfaturi, cu ajutor și, uneori, parcă intră prea brusc în intimitatea prietenilor, deși au intenții bune.

Scorpionul - și ele e extrem de selectiv și, de cele mai multe ori, ajungi cu greu la sufletul lui. Nu are încredere în oameni, își alege prieteni doar dintre oamenii care i-au arătat că îi merită încrederea. 

Peștii - cel mai empatic semn zodiacal. Este, din acest motiv, un prieten de încredere și, de multe ori, ajunge să fie abuzat de cei care au nevoie să se vaite tot timpul, arată cumsa.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel