Cum îți ștergi datoria karmică și scapi de ghinion. Lidia Fecioru: „Acceptă greșelile și învață din ele!"

Dana Lascu |
Data publicării:
Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cum putem să ne curățăm de datoria karmică. Faptele bune și gândirea pozitivă se numără printre ele.

De-a lungul vieții, putem avea datorii karmice care ne pot influența prezentul și viitorul. Dacă nu ne eliberăm de energiile negative acumulate din șirul lungi de vieți anterioare este posibil să avem parte de lucruri mai puțin bune în actuala viață și de mult ghinion, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Iar aceste lucruri negative se întind pe o perioadă lungă de timp. Dar iată ce putem face ca să ne ștergem datoria karmică:

1) Fă un bine! Nu trebuie să fii aplaudat la scenă deschisă. Fă-o pentru sufletul tău, pentru liniștea ta, pentru că este posibil să fie un factor declanșator de la care să înceapă să-ți meargă bine. O faptă bună făcută într-o perioadă agitată din viața ta, poate să fie scăparea ta, arată bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3. 

2) Renunță la relațiile nesănătoase. Ca să îndreptăm karma, destinul, bagajul pe care îl preluăm și ducem mai departe, trebuie să renunțăm la relațiile nesănătoase. Stai într-o relație toxică și crezi că așa a vrut Dumnezeu. Nu scrie nicăieri că așa a vrut Dumnezeu, poate că așa vrei tu să crezi. Divinitatea ți-a arătat ce este rău și îți va arăta și ceea este bine, dar lucrul acesta trebuie să-l accepți. 

3) Învață să mergi mai departe. Acolo unde oamenii se chinuie unii pe alții, trebuie să se elibereze. Decât să trăiești două nefericiri la un loc, poți trăi 4 fericiri aparte. Ea poate fi fericită cu cineva, iar el cu altcineva. Ai stat, ți-ai învățat lecția, ai trecut o etapă a karmei și ai îndreptat ceva. Ai văzut cum este, ai iertat, ai plecat, iar acum este momentul să mergi mai departe. 

4) Păstrează persoanele spirituale. Trebuie să conștientizăm prezența persoanelor spirituale din viața noastră. Să conștientizăm că există și să încercăm să ne agățăm de ele pentru că ne ajută. De pildă, să-ți găsești un duhovnic sau un psiholog care să te ajute să identifici anumite lucrurile din interiorul tău. Este bine să ai un îndrumător, duhovnic sau psiholog. 

5) Învață cine îți sunt prietenii. Azi ești prieten, mâine nu mai ești, iar ei vor ajunge să-ți cunoască slăbiciunile. 

6) Trebuie să trimitem gânduri pozitive în Univers. Trimite Universului mulțumire sau o rugăciune pentru cei din jur. Să gândim pozitiv, iar Universul ne va răsplăti cu aceeași monedă.

7) Să ne detașăm și să scăpăm de legăturile negative care ne țin legate mâinile. De oameni, de lucruri sau compromisuri.

8) De foarte mult ori trebuie să practicăm smerenia și să ne împăcăm cu unele gânduri sau idei.

9) Să uităm, iertăm și să ne resemnăm. De exemplu, dacă cineva are să-ți dea niște bani. Te împaci cu acel gând că nu o să-i mai vezi niciodată, și poate așa, nu strici acea prietenie. 

10) Trebuie să înțelegem că sunt lucruri pe care le plătim cu bani. Avem și datorii karmice pe care trebuie să le plătim cu bani. 

11) Să ne acceptăm greșelile și nu în ultimul rând să învățăm din ele, abia după aceea, vom avea sufletul ușurat, liniște și vom ajunge la maturitate mentală, spirituală și sufletească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel