Gabriela Spanic, TOTAL schimbată la aproape 50 de ani, după ce a fost OTRĂVITĂ: Doamne, ce ți-ai făcut? / FOTO

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Spanic făcea furori în lumea telenovelelor, în urmă cu 20 de ani. În prezent, faimoasa actriță, ajunsă la 47 de ani, arată total diferit, din cauza procedurilor estetice. 

Cunoscută pentru rolurile sale din „La Usurpadora”, „La intrusa”, „Prisionera”, „Por tu amor” sau „La venganza”, Gabriela Spanic a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite actrițe hispanice. Însă, timpul a trecut, iar acum, la aproape 50 de ani, vedeta vrea să rămână la fel de tânără și frumoasă. Însă, fanii ei nu sunt de aceeași părere.

Gabriela Spanic și-a făcut câteva retușuri la nivelul feței, bustului și posteriorului. Mai exact, și-a injectat în față acid hialuronic pentru a-și ridica pomeții, și-a mărit buzele, bustul și posteriorul. Toate aceste intervenții au făcut-o să pară "ireală".

„E ciudat felul în care ți se schimbă fața” / „Ce an e aici? Ai dat timpul înapoi” / „Nu e nevoie să folosești atâtea filtre” / „Doamne, ce și-a făcut?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

2. -imagine fara descriere- (spanic_29018500.jpg)

Gabriela Spanic, la un pas de moarte după ce a fost otrăvită

 

În urmă că câțiva ani, actrița, mama ei, dar și fiul său au fost otrăviți chiar de către asistenta ei personală. Au ajuns în stare gravă la spital. Fiul ei, care la acel moment avea doar câțiva ani, a rămas cu sechele, iar Gabriela Spanic cu probleme mari la nivelul plămânilor și a ficatului, cauzate de sulfatul de amoniu cu care a fost otrăvită.

„Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”, a mărturisit vedeta, în urmă cu câțiva ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel