Grecia renunță la carantină. Condițiile pe care românii trebuie să le respecte

DCMedical Team |
Data publicării:
Vacanța în străinătate îți poate fi stricată dacă nu iei măsuri din timp
Vacanța în străinătate îți poate fi stricată dacă nu iei măsuri din timp

Grecia a anunțat că renunță la carantină pentru turiștii rezidenți în UE și că își deschide sezonul turistic la mijlocul lunii mai.

Autoritățile grecești au anunțat că renunță de luni, 19 aprilie, la măsura carantinei care se aplică turiștilor rezidenți în statele UE, spaţiul Schengen, Marea Britanie, Statele Unite, Israel, Serbia şi Emiratele Arabe Unite. Măsura se va ridica pentru zborurile cu pasageri imunizați cu ambele doze de vaccin sau care au un test negativ la COVID, test făcut în ultimele 72 de ore.

Grecia mai precizează că restul restricțiilor pentru zborurile interne sau internaţionale rămân în vigoare până la 26 aprilie. Statul elen va deschide sezonul turistic in acest an la mijlocul lunii mai, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel