Horoscop 15 iunie, Berbec, Leu, Săgetător. Mare avantaj pentru zodiile de FOC: Diplomația te scoate din multe belele

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop. Semnele de foc vor fi mai avantajate astăzi.

Berbec

Marte va face o inconjuncție cu Jupiter, aspect care va crea momente în care nu îți vei găsi locul. Pare că nimeni nu te înțelege.

Taur

Partenerul are așteptări mari de la tine și nu înțelegi de ce. Ba mai mult, te vei simți prea presat pentru a-i face lui pe plac.

Gemeni

Vei fi bine aspectat din punct de vedere financiar. Astrele te ajută să găsești fondurile necesare pentru orice problemă apărută.

Rac

În prima parte a zilei vei trage cât vei putea de tine, mai ales la locul de muncă. Iar spre seară vei fi efectiv epuizat și nu vei avea chef de nimeni și nimic.

Leu

Aceasta poate fi una dintre acele zile când toată lumea îți cântă în strună. În preajma ta s-ar putea să fie o persoană care să aibă nevoie de ajutor.

Fecioară

Ai destule temeri legate de un proiect profesional și ai vrea să știi ceva sigur, dar astăzi cu siguranță nu se va putea. Tot ce poți să faci este să te gândești la altceva.

Balanță

Primești suportul necesar la locul de muncă, dar trebuie să înveți să îl și ceri în mod direct fără a-ți fi frică de părerile colegilor.

Scorpion

Recomandabil ar fi să nu îți faci mari planuri pentru această zi pentru că îți vor fi date peste cap. Fii vigilent și trăiește clipa!

Săgetător

Diplomația te va scoate din multe belele. Ar fi bine să lași ego-ul acasă și să fii cât mai prezent. Mintea ta te poate înșela astăzi.

Capricorn

Ceri prea multe de la colegi. Uiți că nu toți sunt ca tine, exigenți și prea serioși. S-ar putea ca aceștia să îți facă unele reproșuri.

Citește continuarea pe DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel