Horoscop 18 aprilie. Berbec, Rac, Balanță, Săgetător, Vărsător. Zodiile care au mari REVELAȚII

Dana Lascu |
Data publicării:

Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că duminică, 18 aprilie, mai multe zodii vor avea parte de revelații. Unii, însă, vor avea surprize neplăcute. 

18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu: 

Berbec

Cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp sau cu care nu ai mai vorbit demult îți va oferi o surpriză foarte plăcută. Vei discuta mult timp și adevărul este că vei uita câteva ranchiuni.

Rac

Astăzi sunteţi calm şi veţi putea evalua anumite aspecte și privi spre viitor cu un pic mai multă liniște sufletească. Reluați o anumită activitate care vă va aduce bunăstare și care vă va ajuta și la reducerea tensiunilor.

Balanţă

Dacă orice sursă de venit sau o mică colaborare care ți-a adus bani a dispărut din peisajul tău, ar trebui să ajustezi puțin mai mult bugetul. Totuși, nu e cazul să-ți faci griji, pentru că în scurt timp se va deschide o altă ușă, a arătat Camelia Pătrășcanu, la Antena3.

Săgetător

Ați avut o experiență destul de intensă din cauza anumitor circumstanțe, dar momentul care poate a fost trist sau greu de gestionat v-a dat o învățătură și perspectiva modului în care lucrurile merită cu adevărat. 

Vărsător

Unele lucruri sunt mult mai grave decât crezi și astăzi îți vei da seama că nimeni nu-ţi spune nimic fără un motiv anume. Veți găsi multă afecțiune, dar asta înseamnă și să faceți un efort în acest sens.

Ce probleme vor întâmpina zodiile celelalte, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel