Horoscop 25 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va purta discuții delicate, astăzi. Va fi provocată!

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Insistă pe tot ce înseamnă sănătate. Sănătatea ta sau a celor dragi. Astăzi, ai putea să îi suni pe aceştia, să îi întrebi ce mai fac. Dacă ai amânat o programarea la doctor, astăzi vezi ce se întâmplă.

TAUR

Vei fi provocat să vorbeşti despre lucrurile care nu îţi plac, dar care te ajută să rezolvi nişte situaţii. De asemenea, îţi poţi regestiona bugetul.

GEMENI

Ai putea să îţi schimbi look-ul sau să începi o dietă. Îţi poţi schimba stilul de viaţă. Gândește-te la alimentele pe care le consumi, cât la sută din ceea ce mănânci este sănătos şi bun pentru tine.

Vezi și: Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ este sfătuit să caute mai mult timp pentru sine

RAC

Momente neplăcute pentru partener, fie că este vorba de persoana iubită sau un colaborator pe plan profesional. Trebuie să fii acolo. Nu exagera totuşi! 

LEU

Fii atent la timpul petrecut cu copiii. În relaţia pe care o ai, au început să lipsească gesturile de tandreţe, de afecţiune. Poate găsești un moment pentru tine și persoana iubită.

FECIOARĂ 

Aveţi o săptămână nemaipomenită! Totuși, veţi fi printre cei mai afectaţi de eclipsa de mâine. Așadar, nu vă neglijaţi partenerul de viaţă. 

Mai multe detalii și video, pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel