HOROSCOP 5 iulie 2021: Berbec, Rac, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodiile care fac sau pierd bani

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay
Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay

HOROSCOP 5 iulie 2021: Pe plan financiar și profesional, mulți dintre nativi vor avea succes. Alții, însă, au parte de scandal. 

HOROSCOP 5 iulie 2021:

Berbec

Nu este ziua potrivită ca Berbecii să cheltuiască bani, indiferent de cât de mult își doresc un produs. Mai bine axați-vă pe interacțiunea cu prietenii, pentru că sunteți avantajați în comunicare.

Rac

Racii fac bani sau negociază un contract avantajos. Cert este că puteți face alegeri privind cariera și este foarte posibil să stabiliți o deplasare în străinătate.

Capricorn

Capricornii pot rezolva azi tot ce ține acte, contabilitate sau bani. În plus, veștile bune care sunt menite pentru partenerii voștri, vor fi la fel de profitabile pentru voi.

Vărsător

Cineva îi va sabota azi pe Vărsători. Indiferent de poziția voastră, vor fi rivali care vă pun piedici, dar veți reuși să contracarați dacă vă păstrați calmul și apelați la rațiune, otează  ObservatorNews.

Pești

Iar Peștii pot avea un conflict legat de banii. În special pe plan personal, asta va duce la ceartă cu persoana iubită.

Ce zodii au noroc în dragoste, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel