HOROSCOPUL BABILONIAN. Mihai Voropchievici: cel mai vechi zodiac din lume depinde de ziua în care te-ai născut

Dana Lascu |
Data publicării:
Babilonienii au avut cel mai vechi horoscop. Fotografie cu caracter ilustrativ: Pixabay
Babilonienii au avut cel mai vechi horoscop. Fotografie cu caracter ilustrativ: Pixabay

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile și care sunt predicțiile pentru ele în HOROSCOPUL BABILONIAN,  celui mai vechi zodiac de pe planetă.

HOROSCOPUL BABILONIAN are 7 zodii, exact câte zile sunt într-o săptămână. „Tot ce e legat de astrologia modernă, moștenește sau se inspiră de acolo. Babilonieni au fost primii care au descifrat cele 12 case care îți arătau fiecare caracterul zodiilor. 

Acest horoscop are ceva aparte față de restul celorlalte horoscoape. El vine și te taxează pe ziua din săptămână în care ești născut”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, la „Adevăruri Ascunse”, Antena 3. Iată ce a explicat el despre fiecare zodie în parte: 

Zodia Sin – cei născuți într-o zi de luni

Sunt patronați și guvernați de către Lună. Zeul Sin era cel mai cunoscut dintre zei. Cei născuți în ziua de luni, poartă puterea răspunderii, a influenței, dar și a bunăstării. Pot schimba concepte și pot deveni lideri. Își pot asuma responsabilități mari și pot schimba în bine realitatea oamenilor. Devin oameni cunoscuți atunci când nu se abat de calea lor. Îți urmează instinctul interior. Sacrifică foarte mult din timpul lor. Pot fi certați de către familie pentru că petrec puțin timp cu ei. Au nevoie să-și asculte intuiția și atunci își vor descoperi adevărata vocație. 

Zodia Nergal – cei născuți într-o zi de marți

Patronați și guvernați de Marte. Nergal este un zeu al Soarelui, a cărei putere înseamnă viață, dar și moarte. Persoanele născute în această zi, sunt prieteni extraordinari, dar și cei mai aprigi dușmani dacă le-ai supărat. Seceta pe care o poate aduce Nergal, poate pârjoli totul în jur. Aduce calamități, dar și căldură. Sunt impulsivi, dar își găsesc foarte repede echilibrul interior. Aceste persoane, pot fi în fruntea unei revoluții. Mânia pentru ei reprezintă punctul cel mai vulnerabil. Trebuie să învețe arta cuvântului. 

Zodia Nabu – cei născuți într-o zi de miercuri

Patronați și guvernați de Mercur, sunt sub influența zeului Mercur. Nabu este zeul comunicării și al simbolismului. Era zeul cuvântului și de multe ori era reprezentat ca un scrib. Persoanele născute în această zi comunică extrem de ușor. Calme, iubesc studiul, iar uneori pot fi introvertite. Trec de la o stare la alta, în funcție de parteneriat. Stăpânesc fantastic arta comunicării. Știu să folosească cuvântul pentru a-și îndeplini dorințele. Ei pot vedea adevărul, chiar și atunci când argumentele nu au fost descoperite. 

Zodia Marduk – cei născuți într-o zi de joi

Sunt cei patronați și guvernați de zeul Jupiter. Aceste persoane reușesc să privească partea bună a paharului. Acești oameni reușesc să găsească resurse și acolo unde alți consideră că nu există. Joacă un rol important în schimbările benefice ale societății. În anumite situații, pot fi chiar cei care schimbă istoria. Pot transforma sărăcia în bogăție.

Zodia Ishtar – cei născuți într-o zi de vineri

Patronați și guvernați de către zeița Venus, singura prezență feminină, persoanele născute în această zi, sunt asociate cu feminitatea, maternitatea, sexualitatea sau iubirea. Zeița Venus este cea care dă viață, dar și cea care instigă la intrigă, conflicte și răzbunare. Cei născuți în această zodie sunt oameni capabili de o iubire fără margini. Sunt empatici și cultivă în jurul lor forța iubirii. Reușesc să vindece rănile celorlalți. Îi putem întâlni în vindecători. Pot da dovadă de sentimente de invidie și gelozie.

Zodia Ninurta – cei născuți într-o zi de sâmbătă

Sunt patronați și guvernați de Saturn. Ninurta, zeul sumerian a războiului și vânătorii, împreună cu părinții săi, sunt cei care conduc această zodie. Cei născuți în această zi, sunt foarte puternici emoțional. Pot traversa obstacolele vieții fără să fie doborâți. Sunt persoane foarte motivate. Sunt cei care merg înainte orice ar fi. Pentru ei nu există obstacole. Își asumă greșelile făcute. Sinceri și loiali. Sunt de încredere și asta îi ajută să câștige respectul celor din jur. 

Zodia Shamah – cei născuți într-o zi de duminică

Patronați și guvernați de Soare. Zeitatea supremă ce influențează justiția și dreptatea, Shamah putea condamna și pedepsi, dar era și eliberatorul celor năpăstuiți de nedreptate. Persoanele din această zodie sunt optimiste, calde și sunt oameni frumoși. Oamenii aceștia zâmbesc tot timpul. Strălucesc. Nu știu să fie triști. Când detectează minciuna, se schimbă la față. Iartă greu și nu acordă multe șanse. Sunt darnici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel