Incidență peste 7,5 la mie în Cluj-Napoca. Ce urmează

Irina Radu |
Data publicării:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj a decis, joi, 1 aprilie, impunerea de restricții suplimentare în municipiul Cluj-Napoca, după ce incidența cazurilor COVID-19 a depășit 7,5 la mia de locuitori.

Astfel, se interzice circulația persoanelor între orele 20.00 și 5.00, cu excepția deplasărilor în interes profesional, pentru asistență medicală, a persoanelor aflate în tranzit sau deplasări pentru motive justificate, cum ar fi îngrijirea copilului, asistarea persoanelor vârstnice etc.

O altă excepție de la regulă se aplică în perioada 3-4 aprilie, pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase.

De asemenea, magazinele își pot desfășura activitatea în intervalul orar 5.00-18.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel