Incredibil ce a găsit un tânăr în mâncarea comandată la un restaurant: bucătarul va trebui să facă analize de sânge

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bărbatul a găsit un pansament plin de sânge în mâncare   Sursa foto: Antena 3
Bărbatul a găsit un pansament plin de sânge în mâncare Sursa foto: Antena 3

Un caz incredibil s-a petrecut în Gorj, unde un tânăr care comandase mâncare la un restaurant, a găsit în chiflă un bandaj plin de sânge.

Un tânăr din Gorj a găsit un bandaj plin de sânge în mâncarea pe care o comandase la un restaurant din orașul Rovinari. Bărbatul susține că în momentul în care mânca dintr-o chiflă a găsit bandajul plin de sânge, notează Antena 3. După ce a mers la bucătar să-i arate ce a găsit în mâncare, acesta i-a spus că are o rană la mână și atunci când a frământat coca a pierdut și bandajul pe care nu l-a mai găsit apoi.

Patroana restaurantului și-a prezentat scuze în fața clientului și i-a promis acestuia că-l va trimite pe bucătar să-și efectueze analizele pentru a se asigura că nu suferă de o boală transmisibilă prin sânge. 

OPC s-a autosesizat în acest caz, după ce tânărul a postat pozele pe rețelele de socializare, astfel că în această dimineață au demarat un control la restaurantul respectiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel