Maramureş: Spitalul de Pneumoftiziologie a limitat timpul de vizitare a bolnavilor

Georgiana Ioniță / 03 feb 2020 / 13:57

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Ruşdea" (TBC) din municipiul Baia Mare a anunţat luni, pe pagina de Facebook, că programul de vizită va fi limitat în contextul epidemiologic actual.

Conform sursei, programul de vizitare a bolnavilor internaţi va fi de luni până vineri în intervalul orar 15,00 - 17,00, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 12,00 - 16,00, noteaza Agerpres.

Administraţia unităţii medicale a mai precizat că timpul de vizitare va fi de numai 30 de minute.

"Se limitează vizita la o durată de 30 de minute. Pentru fiecare pacient se permite vizita unei singure persoane. Este obligatoriu purtarea, de către vizitatori, a echipamentului de protecţie pus la dispoziţie la intrarea în secţii. Se recomandă dezinfecţia igienică a mâinilor la intrarea şi ieşirea din secţie", au menţionat reprezentanţii spitalului.

De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a limitat programul de vizită din motive de siguranţă medicală.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy