Nelu Tătaru, detalii despre medicul – erou Cătălin Denciu: cum a trecut de prima intervenție chirurgicală

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr Ioan Cătălin Denciu. Foto: BZI
Dr Ioan Cătălin Denciu. Foto: BZI

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dat noi detalii despre starea medicului – erou Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. 

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, spune că speră ca starea medicului Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, să se amelioreze. Acesta este internat la Bruxelles la Spitalul Militar Regina Astrid. 

„Ieri (marți - n.r.) a suferit prima intervenţie chirurgicală de excizie şi cu alogrefe pentru o primă parte. A scăpat, să spun aşa, de dializă. A ajuns şi soţia astăzi (miercuri - n.r.) la dânsul, noi sperăm să aibă o evoluţie bună. Această săptămână este o săptămână de a trata leziunile chirurgical”, a spus ministrul Sănătăţii, miercuri seară, la B1 TV.

Medicul Cătălin Denciu a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului în incendiul din 14 noiembrie, izbucnit într-un salon din secția de terapie intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț. În acel salon erau internați pacienți cu COVID-19 intubați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel