Nicolae Bănicioiu, Pro România, dezbatere despre sănătate

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Pro România lansează, sâmbătă, Departamentul de Sănătate, o structură concepută pe modelul departamenelor care funcţionau în interiorul PSD, iar DC Medical transmite, live, din culisele dezbaterii în cadrul căreia vor fi oferite detalii referitoare la structura şi modul de funcţionare a acestui departament.


Pro România organizează sâmbătă, 20 octombrie, o dezbatere în cadrul căreia va fi prezentată echipa care compune Departamentul de Sănătate al partidului, o structură construită pe modelul departamentelor care funcţionau, până nu demult, în cadrul Partidului Social Democrat, precum şi proiectele Pro România în domeniul sănătăţii.

Departamentul de Sănătate al Pro România este condus de către Nicolae Bănicioiu. DC Medical transmite, live, acest eveniment care poate fi urmărit în cadrul acestui articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel