(P) Tot ce trebuie sa stii despre infectiile urinare

Comunicate |
Data publicării:

Infectiile tractului urinar sunt cauzate de bacteriile care reusesc sa depaseasca bariera de protectie a organismului din tractul urinar. Daca nu sunt tratate la timp, acestea pot afecta rinchii, vezica urinara si uretra.

Cele mai multe infectii urinare apar in randul femeilor, desi acest tip de infectie poate fi intalnit si la barbati. Peste 50% dintre femei se confrunta cel putin o data de-a lungul vietii cu cel putin o infectie urinara. Femeile sunt mai predispuse la aceasta infectie deoarce uretra este mai scurta fata de sistemului urinar masculin si anusul este mut mai aproape de aparatul urinar, cauze ce favorizeaza aparitia si inmultirea rapida a bacteriilor.

Unul dintre cele mai eficiente remedii este Urifar, un supliment alimentar natural ce nu afecteaza flora stomacala si amelioreaza disconfortul in primele 30 de minute de administrare. Urifar are o formula inovatoare pe baza de D-manoza si extract de rodie. Urifar contine cea mai mare cantitate de D-manoza de pe piata. Aceasta este un un zahar natural (monozaharida), epimer al glucozei, dar care nu se metabolizeaza de catre organism si nu interfereaza cu producerea glucozei, de aceea  Urifar poate fi administrat si copiilor si persoanelor cu diabet zaharat. D-manoza este absorbita in proportie de 90% la nivelul intestinului subtire, cu o viteza de 8 ori mai mica decat glucoza. Mai exact, aceasta este absorbita in 30-60 de minute dupa administrare, prevenind atasarea bacteriilor Escherichia coli, care au declansat infectia. Bacteriile se prind de D-manoza, eliminandu-se impreuna. Extractul de rodie are un efect natural antibiotic impotriva mai multor tipuri de bacterii care produc infectii ale tractului urinar inferior, avand un efect bacteriostatic asupra E. coli si un efect antioxidant prin antocianine. Efectul este de lunga durata, complexul de polifenoli ramanand in vezica urinara 48-96 de ore.

Pentru ca o banala infectie urinara sa nu devina o adevarata problema pentru intregul sistem urinar este importanta administrarea tratamentului inca de la primele semne ale infectiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel