Proceduri estetice interzise vara? Dr Daniela Diveică: S-a creat un mit. Există o singură interdicție

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Piele
Piele

Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, a vorbit, la Interviurile DC Medical și DC News, despre procedurile estetice realizate vara dar și despre vârsta la care poți începe să le efectuezi. 

"S-a creat un mit în jurul procedurilor interzise pe perioada verii. Sunt țări care au soare, pe toată perioada anului, iar chirurgia estetică este destul de înfloritoare acolo, iar procedurile estetice sunt practicate pe toată perioada anului. Singura  recomandare și interdicție, în același timp, este expunerea la soare, adică să ne protejăm de razele ultraviolete. Teoretic nu avem nicio procedură contraindicată pe perioada verii, atâta timp cât suntem riguroși cu recomandările post intervenționale", a explicat medicul. 

Medicul spune că frumusețea nu are vârstă, atunci când vine vorba de proceduri estetice și că, pacienții care îi calcă pragul cabinetului sunt de toate vârstele. 

"Dacă discutâm de procedee minim invazive, cum ar fi curățarea tenului, îngrijirea și curățarea lui, nu discutăm de o vârstă minimă sau maximă. Am pacienți, în cadrul clinicii, care au vârste între 14 ani, adolescenți cu probleme ale tenului, acnee și iritații, până la paciente de 85 de ani. Am avut o doamnă de 85 de ani care a solicitat o intervenție chirurgicală. Era sănătoasă și a vrut să se simte și la exterior așa cum se simte la interior", a povestit dr. Diveică. 

VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel