Scandal monstru la Marius Nasta. Șoșoacă a intrat peste Voiculescu. „Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia?”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Diana Șoșoacă. Foto. Facebook
Diana Șoșoacă. Foto. Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit în fața Institutului Marius Nasta, unde ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susținea o conferință de presă despre incendiul petrecut în această seara. 

„Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă mai dați demisia? Sunt senator al  României și domnul ministru are obligația să vorbească cu un senator. Ave niște întrebări. Vă rog frumos să-mi spuneți șși mie, sunteți pentru a doua oară ministru al Sănătății. Eu ce fac? Este dreptul meu! Dumneavoastră nu sunteți ales al poporului, sunteți numit” s-a dezlănțuit senatoarea Șoșoacă în fața ministrului Vlad Voiculescu și a paznicilor care încercau să o împiedice să intre în Institutul Marius Nasta unde a avut loc un incident, în această seară, la aparatul care alimenta Unitatea Mobilă Externă de ATI în care erau îngrijiți 7 pacienți gravi COVID-19. 

Senatoarea a intrat cu forța și s-a ținut după ministru până acesta a plecat. 

„Nu! Vreau să știu și eu, dumneavoastră vorbiți de decență când mor oameni? După spitalul Matei Balș nu v-ați dat demisia, tot poporu vă cere demisia. V-am sunat de multe ori și n-ați avut nici măcar decența să răspundeți la solicitările poporului român! Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră? Este adevărat că toate aceste incendii sunt folosite pentru a privatiza Sănătatea din România? De ce nu răspundeți, aveți aceeași problemă ca a domnul Tătaru? Credeți că nu merge! Vă rog frumos să mă lăsați, sunt senator al României și oamenii care m-au ales vor să vă pună niște întrebări! Și vă rog frumos să răspundeți la întrebările poporului român! Deci, nu mă interesează! Care e decența dumneavoastră. Vreți să-mi spuneți și mie cum vă simțiți pentru cei 22 de oameni morți la Balș? Nu vă simțiți vinovat absolut deloc? Este adevărat că vreți să privatizați? Opriți-vă, că așa este frumos! Este adevărat că dumneavoastră vreți să privatizați Sănătatea”, țipa senatoarea Șoșoacă urmărindu-l pe ministrul Vlad Voiculescu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel