Știrile amiezii - 4 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă știrile amiezii - 4 iulie.

Știrile amiezii - 4 iulie:

RECOMANDĂRI

Care este cea mai bună tensiune arterială - Medicul Vasi Rădulescu spune că tensiunea arterială acceptată ca normală trebuie să aibă valori de până la 130/80 mmHg. CITEȘTE MAI MULT. 

Banalele flori din casele românilor cu efecte terapeutice nebănuite - Unii români au în case plante despre ale căror efecte terapeutice nici nu le-ar fi trecut prin cap. CITEȘTE MAI MULT.

Sistem imunitar: alimentele banale care-l întăresc - În bucătărie sunt câteva alimente la îndemână care întăresc sistemul imunitar în fața infecțiilor. CITEȘTE MAI MULT.

 

EXAMENE

ADMITERE 2020 la Medicină. Precizări de ultimă oră despre examenul la UMF București - Rectorul UMF București, prof dr Viorel Jinga, a făcut câteva precizări despre examenul de admitere la Medicină de anul acesta. CITEȘTE MAI MULT.

 

COVID-19

Conf. dr. Simin Florescu: nu prea ne putem baza pe imunitatea de grup - Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș din Capitală, a fost invitată la Academia de Sănătate, unde a vorbit despre modul în care este gestionată pandemia într-un spital de linia 1 în lupta cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

 

STUDII

Rezistența la antibiotice. Cum vor cercetătorii să o combată - O tehnică care face bacteriile să strălucească ar ajuta la combaterea rezistenței la antibiotice. CITEȘTE MAI MULT.

Coenzima Q10: niciun beneficiu pentru cei care iau statine - Coenzima Q10 se prescrie alături de statine pentru cei cu colesterolul mare tocmai pentru a evita durerile musculare. Un studiu neagă acest beneficiu. CITEȘTE MAI MULT.

Cât de sănătos este uleiul de cocos - Medicii nutriționiști susțin că uleiul de cocos crește colesterolul LDL mai mult decât alte uleiuri vegetale. CITEȘTE MAI MULT.

 

ANIVERSARE

Apreciatul stomatolog Dorin Dumitru Borzea, distins cu medalia ”Iuliu Hațieganu” - UMF Cluj-Napoca i-a oferit profesorului și medicului stomatolog Dorin Dumitru Borzea medalia „Iuliu Hațieganu”. CITEȘTE MAI MULT.

Crucea Roșie din România împlinește 144 de ani - Crucea Roșie Română împlinește sâmbătă, 4 iulie, 144 de ani de activitate. CITEȘTE MAI MULT.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel